Maken slog mig!

Och det rejält. Med häpnad, alltså. Idag hade han gjort en ordentlig uppryckning på home-stajling-fronten genom att äntligen få upp tapeten. Det var så att jag tappade hakan. Eftersom jag hängde ut en bild över hans tillkortakommanden när köksrenoveringen firade två år är det inte mer än rätt att jag visar hur mycket bättre man kan ha det.


image338

Nu återstår bara inlämning av luckor och lådor för lackering. Sen ska det bli fira av!


Kommentarer
Postat av: Fia

Jättesnyggt! Dörren kom verkligen till sin rätt! Om ni vill ha köksluckor och lådfronter sprutlackerade till ett schysst pris kan du höra av dig på min mail, så kan jag förklara mer.

2008-02-12 @ 21:34:56
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: SolSKuggan

Nämen kolla va! Så fint och sen ser jag att ni har likadana dörrar som vi. Tjusigt tjusigt den mannen kan om han vill:)

2008-02-12 @ 21:46:51
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag har vidarebefordrat berömmet.

2008-02-13 @ 09:38:19
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: frktjatlund

(Hyresvärden har lovat att fixa det där med luckorna. Vår insats är att plocka ner luckor och ur lådor.)

2008-02-13 @ 09:43:42
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Inga M

Supersnyggt! Helt i min smak! Får gratulera till mannens efter-semester-entusiasm! För det är det väl!

2008-02-13 @ 22:38:02
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Fia

Ok! Vad skönt för er att slippa allt trassel!

2008-02-13 @ 22:56:17
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: VR

Men var inte tapeten lite väl ljus,skulle det inte vara bra med lite kryddiga färger på en fondvägg?

2008-02-14 @ 17:12:43
Postat av: frktjatlund

Det var första tanken, dvs för två år sen, att det skulle vara en mer iögonfallande tapet. Men sen gick det inflation i fondväggar och vi fick en massa synpunkter på att vi valt helt fel vägg, som fond.

Då blev det lite mesigt.

2008-02-14 @ 19:25:20
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0